Har du konsumtionsstress?
Känner du att dopaminet kickar in när du köper något nytt och hur det avtar innan du ens kommit hem med det nya plagget eller prylen? Du är nog inte ensam… För det är många som är där. Ett klick från lyckan.

Följ på Apple Music

Detta är temat i nya låten Klick klick köp dig hel med Angelina Pavanelli. En indiepoplåt som är en känga till konsumtionssamhället och köphetsen.

’’Jag ville att låten i första hand skulle kännas som en popdänga och i andra hand som kritik mot konsumtionssamhället. Men också att budskapet i låten inte ska skuldbelägga, utan snarare ifrågasätta ett beteende som finns i oss alla – oavsett hur medvetna vi anser oss vara.’’

Låten är skönt medryckande indiepop som är både fyndig i sin text som den är härligt hitig i sitt arrangemang. Jag gillade definitivt känslan i låten. För produktionen står sångerskan tillsammans med Andreas Johansson. Resultatet här du här nedan.

Om du vill upptäcka fler låtar i bloggen så tycker jag du ska bokmärka sidan och regelbundet komma tillbaka hit. Varje dag hittar du nya musiktips i bloggen, som varvas med intervjuer och en del krönikor. Perfekt ställe att djupdyka i musik med andra ord.

Vad tyckte du?
+1
4
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011