Rika texturer varvas med mjuk sång och elektronisk nostalgi när SYTË ger oss andra singeln från sin kommande EP. Bakom bandnamnet finner vi Nita och Drin Tashi som tillsammans delar sin kärlek för musikskapande och varandra genom deras gemensamma indiepop-projekt. Namnet SYTË hedrar deras rötter i Kosovo och betyder “ögon” på hemspråket. I dagsläget skriver duon musik från New York och med deras nya musik har de försök tänja gränserna och utforska andra kreativa vägar. Såhär säger Nita själva om Yours for life. 

Popmuzik Lover Patreon

”Ur hela vår diskografi har Yours for life genomgått de flesta förvandlingar. Vi har låtit den här låten marinera sedan december 2020, och det har varit vårt största test för att utvecklas och tänjer på våra gränser hittills. Trots att jag är frispråkig i stort sett allt, är jag ganska blyg när det kommer till frågor om sex och intimitet, så jag gick ut ur min komfortzon för att prata om vad jag verkligen tycker om i sängen. Jag känner att många unga kvinnor låtsas vara tillfredsställda och inte vågar bryta tabun.”

SYTË

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011