Rika texturer varvas med mjuk sång och elektronisk nostalgi när SYTË ger oss andra singeln från sin kommande EP. Bakom bandnamnet finner vi Nita och Drin Tashi som tillsammans delar sin kärlek för musikskapande och varandra genom deras gemensamma indiepop-projekt. Namnet SYTË hedrar deras rötter i Kosovo och betyder “ögon” på hemspråket. I dagsläget skriver duon musik från New York och med deras nya musik har de försök tänja gränserna och utforska andra kreativa vägar. Såhär säger Nita själva om Yours for life. 

Nordiska Favoriter

”Ur hela vår diskografi har Yours for life genomgått de flesta förvandlingar. Vi har låtit den här låten marinera sedan december 2020, och det har varit vårt största test för att utvecklas och tänjer på våra gränser hittills. Trots att jag är frispråkig i stort sett allt, är jag ganska blyg när det kommer till frågor om sex och intimitet, så jag gick ut ur min komfortzon för att prata om vad jag verkligen tycker om i sängen. Jag känner att många unga kvinnor låtsas vara tillfredsställda och inte vågar bryta tabun.”

SYTË

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011