Med en trumpet som blåser ut sin melodi över inledningen blir det pampigt och samtidigt en spännande inledning av singeln Cinderella med Pariserhjulet.
Med sina liveinstrument och en varm känsla över arrangemanget blir Cinderella en härlig somrig poplåt som handlar om den där tjejen man blir så otroligt förälskad i, men som samtidigt har det svårt. Det gör att man vill skydda och ta hand om henne. Fint budskap och inställning, måste jag säga.

POPMUZIK SUMMER

Cinderella är skriven av Lars Jansson Kilman, som är personen bakom Pariserhjulet, tillsammans med Staffan Hellstrand. Detta är också första gången som Jansson Kilman producerat låten själv, samt spelar alla instrument förutom just trumpet och bas.

Så om du uppskattar de där starka poplåtarna i allmänhet och sommarpoplåtar i synnerhet, så ska du definitivt klicka igång Cinderella här nedan.
Om du känner för det och tycker Popmuzik är en viktig musikblogg som lyfter fram alla artister och deras musik, så tycker jag du ska bli Popmuzik Lover på Patreon. Ett fint sätt att stötta Sveriges just nu enda renodlade musikblogg som ger dig nya musiktips varje dag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011