Minns ni den där sagan där en skräddare skulle göra en rock till en herre? Rocken blev till ett par byxor som blev till väst och som tillslut blev ingenting. –Tack så mycket, mäster skräddare. Adjö, adjö, mäster skräddare.

Popmuzik Lover

Planen var att Norregård skulle ha släppt ett album under hösten, men livet kom i vägen och ett album fick istället bli en singel. Det blev med andra ord inte ingenting, som för skräddaren, men inte heller det utlovade albumet.

Men det det blev istället låten Ånej ånej! En atmosfärsik poplåt med mjuka synthar och skönt gitarrspel. En låt som handlar om att ge varandra en andra chans och inte vilja fortsätta på egen hand. En känsla och möjligtvis en rädsla om ett liv utan den trygghet man får i en relation!
Har du upplevt den känslan. När saker är trevliga, men inte fantastiska och man väljer tryggheten framför att ta steget ut i det okända. Ibland kanske den där andra chansen är det som behövs för att saker ska bli fantastiska. Ibland leder det till början på slutet.

Jag tyckte detta var skönt. Lagom drömliknande och en låt som sakta växer i intensitet och blir till något stort. Klart mer och bättre än resultatet för mäster skräddare.

Norregård

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.