Minns ni den där sagan där en skräddare skulle göra en rock till en herre? Rocken blev till ett par byxor som blev till väst och som tillslut blev ingenting. –Tack så mycket, mäster skräddare. Adjö, adjö, mäster skräddare.

DOLBY ATMOS

Planen var att Norregård skulle ha släppt ett album under hösten, men livet kom i vägen och ett album fick istället bli en singel. Det blev med andra ord inte ingenting, som för skräddaren, men inte heller det utlovade albumet.

Men det det blev istället låten Ånej ånej! En atmosfärsik poplåt med mjuka synthar och skönt gitarrspel. En låt som handlar om att ge varandra en andra chans och inte vilja fortsätta på egen hand. En känsla och möjligtvis en rädsla om ett liv utan den trygghet man får i en relation!
Har du upplevt den känslan. När saker är trevliga, men inte fantastiska och man väljer tryggheten framför att ta steget ut i det okända. Ibland kanske den där andra chansen är det som behövs för att saker ska bli fantastiska. Ibland leder det till början på slutet.

Jag tyckte detta var skönt. Lagom drömliknande och en låt som sakta växer i intensitet och blir till något stort. Klart mer och bättre än resultatet för mäster skräddare.

Norregård

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011