Det är dags att ta oss över Atlanten till Brooklyn, där hi hittar singer-songwritern Izzy Maher. Hon debuterade singeln Cupcake samt den akustiska EP:n Make Room 2021 och i fjol släppte hon albumet Here’s To Hoping.

Favoriter Apple Music

Nu är Izzy aktuell med singeln The old you. Låten inleds med en akustisk gitarr som sedan byggs på med galloperande slagverk och elgitarr. Det blir en stor rymd i produktion. Snyggt dynamisk, skulle jag säga. Över musikarrangemanget sjunger Izzy om att förlora en mycket nära relation. Texten är lite som ett brev Maher skriver till den där personen. Där hon visar sina uppriktiga känslor inför en relation som tragiskt nog glidit isär. Snyggt och effektfullt skulle jag säga.

Vad tyckte du om känslan i låten och Izzys sång? Om du gillar låten och att dagligen upptäcka ny musik här i Popmuzik får du gärna stötta bloggen som Patreon. Det gör det möjligt att som enda musikblogg i Sverige fortsätta leverera fantastiska dagliga musiktips och lyfta fram spännande artister.

Men nu tycker jag du ska lyssna på The old you här nedan.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011