Ålesund är ett alt-popband från Bristol i Storbritannien med den norsk/brittiska sångerskan Alba Torriset i spetsen. Här skulle jag säga att fans av bland annat akter så som Florence + The Machine och London Grammar borde uppskatta den dramatiska känslan i låtarna.

POPMUZIK SUMMER

Just nu arbetar Ålesund mot en ny EP och från den är singeln Never enough första smakprovet för oss. Med feta trummor, dramatiskt piano, ett medryckande rytmiskt arrangemang och ekande körer skapar de verkligen magi när de sätter grunden för deras kommande musik. Det är energi och dramatik på samma gång, vilket jag verkligen älskar.

Textmässigt reflekterar låten över hedonism och den tunna gränsen mellan njutning och smärta, för att helt enkelt utforska den punkt där sökandet efter lycka blir mörkt.

Ålesund

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011