Ålesund är ett alt-popband från Bristol i Storbritannien med den norsk/brittiska sångerskan Alba Torriset i spetsen. Här skulle jag säga att fans av bland annat akter så som Florence + The Machine och London Grammar borde uppskatta den dramatiska känslan i låtarna.

Favoriter Apple Music

Just nu arbetar Ålesund mot en ny EP och från den är singeln Never enough första smakprovet för oss. Med feta trummor, dramatiskt piano, ett medryckande rytmiskt arrangemang och ekande körer skapar de verkligen magi när de sätter grunden för deras kommande musik. Det är energi och dramatik på samma gång, vilket jag verkligen älskar.

Textmässigt reflekterar låten över hedonism och den tunna gränsen mellan njutning och smärta, för att helt enkelt utforska den punkt där sökandet efter lycka blir mörkt.

Ålesund

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.