Efter ett magiskt 2022 och tokhyllningar från gräddan av musiksverige är popundret Kerstin Ljungström tillbaka med sin drömlika och trollbindande melankoliska ljudbild. Det nya släppet heter Ingenting har gjort så ont och är en kraftfull uppvisning av artistens förmåga att skriva känslosamma hits om brusten kärlek. 

Popmuzik Podcast

-Låten handlar om när en tidigare relation tog slut och att vi efteråt inte ens kunde säga hej till varandra på gatan. Den blev även en reflektion över hur det kunde göra så otroligt ont efteråt trots att allt var så tungt redan innan. Jag älskar livesoundet och ville producera låten med långa tagningar som känns äkta och inte är sådär minutiöst fixade. För mig ger det en mer verklig och emotionell känsla.

Kerstin Ljungström

Låten är första smakprovet från Kerstins kommande debutplatta som väntas i höst. Här har hon samlat kärleksförklaringar skrivna under flera decennier. Men även mer nyskrivna låtar som Ingenting har gjort så ont där Ljungström samarbetat med Myra Granberg, Adéle Cechal och Fanny Hultman. Trots en bakgrund inom ljudproduktion och slimmad pop väljer Kerstin att frångå den programmerade ljudbilden och inkluderar istället liveinstrument signerade  Daniel Migdahl, Lucas Johansson och Noa Svensson.

Kerstin Ljungström

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.