Visslingar i poplåtar måste ju ändå vara en av de mest upplyftande greppet som popmusiken kommit på. Duon Maklo & Peter tillämpar denna beprövade metod, men kombinerar det med sköna country-toner som för tankarna till OneRepublic. Kraftfulla beats, lagom elektroniska inslag och storartade melodier är receptet för Stronger now. Personligen är jag ett stort fan av den här typen av ljudbilder så det här är helt klart down my alley. Om låtskrivarprocessen berättar artisterna:

Följ på Apple Music

”Vi har precis börjat jamma på den på en nyårsfest. Inspelningen och produktionen gjordes i ett kök som var symboliskt för ämnet. Det är ett hem för dåliga minnen”.

Maklo & Peter

Singeln Stronger Now tar utgångspunkt i personliga upplevelser och bär på en djupare text bakom de lättsamma tonerna.

”Det handlar om att lämna ett giftigt förhållande bakom sig. Att lära sig något. Att förlåta någon. Jag tror att vi båda har erfarenheter och mycket ilska och sorg”.

Maklo & Peter

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011