Visslingar i poplåtar måste ju ändå vara en av de mest upplyftande greppet som popmusiken kommit på. Duon Maklo & Peter tillämpar denna beprövade metod, men kombinerar det med sköna country-toner som för tankarna till OneRepublic. Kraftfulla beats, lagom elektroniska inslag och storartade melodier är receptet för Stronger now. Personligen är jag ett stort fan av den här typen av ljudbilder så det här är helt klart down my alley. Om låtskrivarprocessen berättar artisterna:

Skicka in din musik

”Vi har precis börjat jamma på den på en nyårsfest. Inspelningen och produktionen gjordes i ett kök som var symboliskt för ämnet. Det är ett hem för dåliga minnen”.

Maklo & Peter

Singeln Stronger Now tar utgångspunkt i personliga upplevelser och bär på en djupare text bakom de lättsamma tonerna.

”Det handlar om att lämna ett giftigt förhållande bakom sig. Att lära sig något. Att förlåta någon. Jag tror att vi båda har erfarenheter och mycket ilska och sorg”.

Maklo & Peter

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011