Cabello Cabello har under en längre tid hintat om ny musik på hennes sociala medier. Artisten har gjort en hemvändning vad gäller image och rockar nu blonderat hår och ger oss tidigt 00-tal. Något som med all sannolikhet är del av en stor plan inför artistens fjärde album C, XOXO. Hennes latinamerikanska arv går inte längre att utläsa ur musiken som nu istället är edgy och blandar diverse musikgenre. Såhär säger artisten om nya singeln.

Popmuzik Podcast

”Vissa saker i vårt mänskliga rike får mig att känna att jag är i yttre rymden och de mycket sällsynta gånger där jag har haft otrolig kemi med någon är vad den här låten symboliserar. En del av den cocktailen är också det känslomässiga dramat mellan dig och den personen, och kaoset och fjärilarna och nerverna och passionen. Det är ohållbart och inte fridfullt och utmattande, men också, I LUV IT.”

Camila Cabello

I tillhörande musikvideo ser vi Cabello gestalta det kaos hon vittnar om i texten. Känner ni gen delar av I LUV IT, är det för att den samplar Gucci Manes Lemonade.
Gillade du låten och att läsa mer om låtar som I LUV IT får du gärna bokmärka bloggen eller följa den via RSS, på det viset missar du inga kommande musiktips.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011