Född i Australien mera nu mera baserad i Stockholm skapar Hazlett något han själv kallar ballroom indie folk. Med stora mängder nostalgi ämnar artisten värma lyssnarnas hjärtan genom att spänna över hela färgpaletten av känslor. Efter framgångarna med singeln My skin återvänder han nu med den melankoliska och något ångestfyllda Everybody hates me. En suggestiv låt som håller mig fängslad med sitt atmosfäriska reverb och högt svävande atmosfär. Allra förtjust är jag i refrängen när sångaren brister ut i ett melodiskt ”ooo”. Som en serenad till samtiden sjunger Hazlett om hur svårt det är att hålla sig närvarande i en samtid som uppmanar till distansering och falska verklighetsbilder. Det här är mer än en låt det är ett öppet brev till dagens mänsklighet att försöka förbli i nuet.

Popmuzik Lover Patreon

”… de senaste åren har gjort oss så ohållbart uppkopplade och online, jag kände att jag höll på att förlora mig själv i det. Jag blev hypermedveten om människor betedde sig annorlunda och den ständiga ensamheten gjorde att dessa tankar fick mig att tro att ingen gillade mig. Det blev ett ögonblick på låten att få saker från bröstet, inte nödvändigtvis för att lösa något utan för att åtminstone låta det torka.”

Hazlett
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011