Född i Australien mera nu mera baserad i Stockholm skapar Hazlett något han själv kallar ballroom indie folk. Med stora mängder nostalgi ämnar artisten värma lyssnarnas hjärtan genom att spänna över hela färgpaletten av känslor. Efter framgångarna med singeln My skin återvänder han nu med den melankoliska och något ångestfyllda Everybody hates me. En suggestiv låt som håller mig fängslad med sitt atmosfäriska reverb och högt svävande atmosfär. Allra förtjust är jag i refrängen när sångaren brister ut i ett melodiskt ”ooo”. Som en serenad till samtiden sjunger Hazlett om hur svårt det är att hålla sig närvarande i en samtid som uppmanar till distansering och falska verklighetsbilder. Det här är mer än en låt det är ett öppet brev till dagens mänsklighet att försöka förbli i nuet.

Nordiska Favoriter

”… de senaste åren har gjort oss så ohållbart uppkopplade och online, jag kände att jag höll på att förlora mig själv i det. Jag blev hypermedveten om människor betedde sig annorlunda och den ständiga ensamheten gjorde att dessa tankar fick mig att tro att ingen gillade mig. Det blev ett ögonblick på låten att få saker från bröstet, inte nödvändigtvis för att lösa något utan för att åtminstone låta det torka.”

Hazlett
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.