Sofia Kistner och Sofia Gunnarsson i duon SofiaSofia är tillbaka för att följa upp Rooting for you, som de släppte i slutet av sommaren i fjol och som de även berättar mer om i en intervju i bloggen.

Popmuzik Lover Patreon

Den nya singeln med duon heter Find me anyway och bjuder på vacker stämsång till ett vemodigt arrangemang som mixar det organiska och elektroniska. Det hela skapar en drömliknande känsla då låten liksom flyter fram genom ljudlandskapet. Läckert och snyggt, sedan tycker jag det blir riktigt behagligt med de båda kvinnornas sång i harmoni.

Find me anyway tar någonstans vid där den andra låten slutade. För om Rooting for you handlade om hur man går vidare efter en relation, handlar denna om när man lyckas göra det. Så med det får vi en hoppfull, om än vemodig låt om att ha gått vidare, starkare och som en ny människa.

Du kan lyssna på Find me anyway här nedan. Om du gillar låten och att upptäcka alla nya spännande artister i bloggen får du mer än gärna bli Patreon och med det stötta mitt arbete med att lyfta fram svensk pop som en av de få svenska bloggar som gör det idag. Det hade varit ett fin sätt att visa ens uppskattning på.

Med singeln får vi andra låten från SofiaSofias kommande debut-EP som släpps senare i vår. Så det kommer definitivt mer musik med duon att se fram emot.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011