Den svenske producenten och artisten Handshake In Space är tillbaka för att sätta fart på dansgolven igen när hen här är aktuell med låten I want some more. Nya singeln är definitivt en av mina favoriter från artisten som denna gång bjuder oss på ett skön klubbsingel med pulserande känsla och stark sång.

Popmuzik Lover Patreon

Låten i sig tog mig tillbaka till tiden kring millennieskiftet i stil och jag har ju alltid älskat denna typ av dansmusik. Där pop och klubbmusik med mjuka synthar och läcker basgång som bygger upp låten. En perfekt låt att sparka igång energin på dansgolvet, eller vad säger du?

Du får klicka igång I want some more här nedan och uppleva partystämningen i dina hörlurar. Om du uppskattar att upptäcka bra pop- och danslåtar i bloggen får du gärna stötta bloggen som Patreon. Det gör det möjligt att driva bloggen vidare, så att artister som Handshake In Space och liknande artister har en plattform att upptäckas på.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011