ALVA imponerar stort på mig när hon här spelar ut hela känsloregistret i singeln Ensamma tillsammans. Här får vi en låt om den där relationen som blev till en stark vänskap. När man ses varje dag och man älskar varandra, men man blev aldrig ihop. Kanske den starkaste vänskapen, men också lite frustration. För man är egentligen perfekta för varandra. Ibland är det verkligen konstigt. Den där personen som har Det, men som inte kan ge en allt. -Har du själv upplevt den typen av relation?

Nordiska Favoriter

ALVA berättar sina tankar om relationen.

”Du älskar honom, han älskar dig men ni blir aldrig ihop. Du tänker på det i flera månader sen skriver du en låt.

Vi är ensamma tillsammans, jag blir aldrig riktigt din och det är okej med mig. Så länge du är mitt hemma och jag får guida dig till hur du bäst förlorar i yatzy tills döden skiljer oss åt.”


En fin och ärlig insikt. Det känns som en relation som faktiskt kan vara länge. Framför allt blev det till en stark låt.
Med den nya singeln följer ALVA upp Jussi som släpptes i mitten av Februari. Om du gillar låten och vill upptäcka fler låtar som Ensamma tillsammans, så tycker jag du ska bokmärka bloggen och följa den på sociala medier, så att du dagligen kan få liknande musiktips.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011