Från första sekund kastas jag in i en ljummen sommarkväll och nostalgisk känsla när jag lyssnar på EBBAs nya singel Sommarnätter. Denna lovande Göteborgstalang har under senaste tiden gått från klarhet till klarhet och det aktuella släppet är i mitt tycke hennes bästa hitintills. Låten landar perfekt i tid för att bli sommarens stora hit. Texten omfamnar allt vad årstiden symboliserar och talar om bekymmerslöshet, att våga leva i nuet och ta vara på varje ögonblick. Mest förtjust är jag i den perfekta balansen mellan simplistisk produktion och en varm lyxig helhetskänsla.

Popmuzik Lover

EBBA

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.