Visst är sommarkärlek det bästa? Det är verkligen något med sommaren som får hormonerna att blomma och man blir extra kär. Kanske det att man vill spendera dessa vackra sommardagar tillsammans med den där speciella någon.

Favoriter Apple Music

Det är i alla fall just den känslan MIQ spelar på när han nu släpper singeln YOU. En sprudlande och härligt medryckande poplåt som garanterat kommer att få dig på ett strålande humör. En låt om kärlek och gemenskap med den där speciella personen.

Produktionen härligt medryckande med feta trummor, mjuka synthar och härliga energi. En låt som fungerar lika bra på stranden som på dansgolvet. Så låt MIQs kärlek och lycka bli din lycka när du vrider upp volymen och dansar loss till YOU.

MIQ

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.