Jenny Eurell och Oscar Hult i duon Stjärnklart är här tillbaka med deras andra singel. Duon debuterade ju tidigare i år med singeln Helt egen och i samband med det intervjuades de i bloggen. Nu följer de upp den låten med Var står vi nu?

Popmuzik Podcast

En titel som är ställd som en fråga blir ju alltid lite mer spännande att utforska. För här bjuds vi på en emotionell och radiovänlig poplåt där duon undrar var man befinner sig i en relation. Om de någonsin kommer att hitta tillbaka till varandra eller om de står på varsin sida av ovissheten.

För min del visar Stjärnklart att de verkligen är ett namn att räkna med. Efter två starka singlar ser jag fram emot att höra mer från duon. Men nu tycker jag att du lyssna på Var står vi nu? här nedan.

Vad tyckte du?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011