Lisa Howard har på kort tid bubblat upp som en av Sverige absolut mest lovade poptalanger. Med inspiration från melankolin som återfinns i artister som Kent, Lykke Li och nerven i neo-soul har Howard skapat sitt egna uttryck.

Favoriter Apple Music

”Jag gillar direkta beskrivningar av känslor som: Jaha, nu mår man skit, men det är bara att resa sig upp igen för att göra det bästa av situationen. Det finns en styrka i att erkänna hur svårt något känns.”

I fredags släppte artisten äntligen sin efterlängtade EP betitlad Tacka motståndarlaget. Fokussingeln heter Motståndarlaget och fick popfantasten i mig att fullkomligt jubla. Låtarna på EPn är skapade tillsammans med Simon Strömstedt och är att ses som en slags tack och bock med glimten i ögat till gamla relationer enligt artisten.

Popgenialiteten är hög och det här känns som början på något riktigt stort för Howard.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011