Julia K spelade in It was never me som en pianoballad, men i studion förvandlades låten sedan till denna indierock-ballad om efterdyningarna av ett förhållande. Sångerskan utvecklar för bloggen:

Apple Music Svensk Pop

”Det handlar ganska mycket om att bli dumpad. Och att bli besviken varje gång för att ’det aldrig var jag’. Samtidigt är det inte riktigt en sorglig låt. Jag minns när jag skrev texten, jag var inte ledsen, jag mådde bra.”

Med det är det mer en låt som säger att det är okej att bli dumpad. Även om man inte är helt oberörd, så är det kanske inte världens undergång? Något som ändå är ett fint budskap, för man måste ju fortsätta leva även om det inte är tillsammans med just den personen.

It was never me bjuder oss på en melodisk låt i gränslandet mellan indiepop och rock. Den byggs upp med skön dynamik i arrangemanget och stark sångprestation från Julia K. Lyssna här nedan!

Julia K

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.