Julia K spelade in It was never me som en pianoballad, men i studion förvandlades låten sedan till denna indierock-ballad om efterdyningarna av ett förhållande. Sångerskan utvecklar för bloggen:

Följ på Apple Music

”Det handlar ganska mycket om att bli dumpad. Och att bli besviken varje gång för att ’det aldrig var jag’. Samtidigt är det inte riktigt en sorglig låt. Jag minns när jag skrev texten, jag var inte ledsen, jag mådde bra.”

Med det är det mer en låt som säger att det är okej att bli dumpad. Även om man inte är helt oberörd, så är det kanske inte världens undergång? Något som ändå är ett fint budskap, för man måste ju fortsätta leva även om det inte är tillsammans med just den personen.

It was never me bjuder oss på en melodisk låt i gränslandet mellan indiepop och rock. Den byggs upp med skön dynamik i arrangemanget och stark sångprestation från Julia K. Lyssna här nedan!

Julia K

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011