Lars Edvall och hans musikprojekt Sad Jack ger oss vemodig och samtidigt medryckande pop med låten Save me. En luftig poplåt med lekfull känsla i drivet men också de sköna beatsen som sedan lyfts fram av gitarr och mjuka synthar. Jag fick faktiskt lite Jam & Spoon-vibb av produktionen här. För det var något retrodoftande á la 90-tal över produktionen. Något som definitivt tilltalade mig en hel del.

Nordiska Favoriter

”Jag lovade att hålla ut för dig genom den mörkaste av tider, men nu behöver jag dig minst lika mycket, och du har inget val, även om jag innerst inne vet att det kan bli din undergång”.

Sad Jack

Texten har definitivt en svärta över sig, när man behöver någon för att överleva, men också att det behovet kan bli den andres undergång istället. En inblick i relationernas mörkare rum. Men också en plats där många trots allt hamnar och då är det viktigt med någon som kan guida en ut från mörkret.

Tillsammans med låten får vi även Sad Jacks tredje album som heter All We’re Waiting For. Ett album där artisten utforskar sina tankar kring just relationer, världsläget och allmänt snickelisnack.

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011