Idag blev det klart att Matthew Houck och hans Phosphorescent kommer till Sverige i Augusti för två spelningar. Ett besök i Stockholm och Göteborg blir det den 18:e respektive 20:e Augusti.

Popmuzik Podcast

I samband med den nyheter släppte den amerikanska singer-songwritern även singeln Impossible house från kommande albumet Revelator, som släpps i sin helhet den femte April.

Här får vi en vemodig låt med referens till poker som artisten målar upp för oss medan han reflekterar kring en relation. Snyggt och välgjort, som vanligt av sångaren.
Ses vi på Pustervik den 20:e Augusti?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011