Drops of Indigo är en folk-popgrupp som bildades 2018 av Dabbe Karlsson och Linda Kokås. Då som duo, men under åren har gruppen vuxit sig till en kvintett, som även består av medlemmarna Kristoffer Tryggmo, Isaak Zhorobaev och Sara Lundmark.

Nordiska Favoriter

Just nu jobbar bandet mot sitt första album, som kommer att släppas under hösten. Från det kan du här lyssna på singeln Shrouds of illusions. En behaglig och medryckande låt som handlar om att förhålla sig till en inre röst som hela tiden försöker att trycka ner en, som säger att ingenting är bra nog och därmed hindrar en från att lyckas med det man vill genomföra i livet. Om det så är en egna hjärnspöken som trycker ner en eller andra människor som håller en tillbaka, så vill medlemmarna med låten få en att ta sig bort från dessa negativa tankar för att helt enkelt blomma ut som den person man själv är

Personligen tyckte jag det blev väldigt snyggt med de olika röstharmonierna och den upplyftande känslan låten har. En känsla som verkligen säger att man inte ska låta sig slås ner av någon.

Drops of Indigo

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011