Det var för ett år sedan som Tobias Arbo släppte sin debut-EP Powerlines. En EP som blev hyllad av olika musikmedier världen över och satte artisten från Stockholm på musikkartan.

POPMUZIK LOVER 2

Nu är Tobias aktuell med singeln Recover.
Här får vi uppleva en drömmande poplåt med lena gitarrer och synthar som bygger upp stämningen i låten. Över arrangemanget ligger Tobias mjuka sång som uppmuntrar oss att inte lyssna på de negativa tankar av självkritik som ibland ekar inne i ens huvud. Att man ibland kan fastna i ältande av saker som man inte längre kan påverka och att det kanske är bättre att gå framåt och helt enkelt hitta en ny väg.

Tobias utvecklar för bloggen:

“Låten är berättad ur ett ‘ängel på axeln’-perspektiv och uppmanar lyssnaren att bryta sig loss från de osynliga kedjor av självkritik man smider över tid och alltför lätt kan bli blind för. Recover handlar om att uppmana sig själv till att vända detta negativa relationsmönster.”

Personligen tyckte jag låten både var mysig och tilltalande. Men jag är svag för de där drömmande arrangemanget och den svävande känslan i låten.
Med singeln får vi också första smakprovet från sångarens kommande debutalbum.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011