Pojkbandens pojkband New Kids On The Block är tillbaka med ny musik och snart även sprillans nytt album. Den 17:e Maj släpper den amerikanska popgruppen albumet Still Kids och med det följer de upp Thankful från 2017.

Popmuzik Lover Patreon

Till den albumnyheten fick vi idag första smakprovet i form av Kids. Här bjuder 50+-kidsen oss på medryckande pop med skön dansat känsla. Det är på det hela ganska underhållande och oförarglig somrig pop skulle jag säga. Absolut inget som kommer att välta topplistorna, men jag tyckte ändå att det var roligt att återse herrarna med en ny låt. Det är väl såhär det ska vara när man kanske inte är lika relevant som band för den breda massan längre. Då kan man bara ha kul och göra låtar som är underhållande och som passar publiken som i dagsläget är mer eller mindre lika gamla som en själv. Om inget så syns glädjen i musikvideon som du ser här nedan.

Vad tycker du om hur NKOTB låter 2024?

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011