Den svenske EDM-producenten Braunbeer ligger inte på latsidan. I Januari släppte han singeln Put your hands up och nu är det dags att höja temperaturen på dansgolven världen över med singeln Horizon.

Favoriter Apple Music

Den nya singeln bjuder på skör sång som sveper över den mer emotionella inledningen. Efter en stund ändras känslan i låten och in trycker Braunbeers riktigt tunga beats, som definitivt kommer att störa grannarna om du spelar på hög volym. Det är lekfullt samtidigt som Braunbeer har en känsla för bra melodier.

Personligen tyckte jag resultatet blev en läcker klubbdänga. (I skrivande stund finns den med i spellistan Dance Party, som du definitivt ska följa om du gillar dansmusik).
Under våren får vi ännu mer musik från producenten och det känns som landets dansgolv kommer ha rikligt med låtar att väja från inför sommaren.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011