Den tyska produktionsduon Steam Phunk samarbetar med den norska sångerskan Idun Nicoline när de här släpper singeln Hell & high water.

Popmuzik Lover Patreon

Singeln bjuder oss på en dansant produktion som förstärks av Iduns emotionella sångröst. Det är varma synthar och djupa beats som gör låten till en perfekt sommarhit tillsammans med låtens starka melodi.

Om singeln berättar Steam Phunk för bloggen:

”Vi skrev låten Hell & high water, som handlar om att vara så färdiga med någon att det inte spelar någon roll vad de säger eller gör för att gottgöra – därav titeln Hell & high water. Vi tror att många människor har svårt att ta sig ur destruktiva relationer. Det är därför vi ville skriva en hymn som folk kan sjunga med när de bestämmer sig för att sluta stå ut med folks dåliga beteende.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011