Då var det dags för lite EDM i bloggen igen.
Det är Filip Sivertsson från Stockholm som under artistenmanet Sivero släpper sin tredje singel Holding on.

Nordiska Favoriter

Grunden till låten gjordes för två år sedan av producenten Hogland och singer-songwritern Philip Strand. Efter en lång tid i träda fick Sivero ta över och lade sitt signum till låten som du nu kan höra. Resultatet är en perfekt mix av klubb och pop där ett skönt driv och stark melodi verkligen drar ut dig på dansgolvet. Känns som en perfekt singel att ha in ens spellista för att boosta dagen eller som sagt att starta igång dansgolvet med.

Holding on i sig handlar om en person som känner sig fast i livet som många av oss gör, men att det handlar om tålamod. Att allt kommer att lösa sig så länge du ger allt och att det får ta sin tid.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.