Då var det dags för lite EDM i bloggen igen.
Det är Filip Sivertsson från Stockholm som under artistenmanet Sivero släpper sin tredje singel Holding on.

Favoriter Apple Music

Grunden till låten gjordes för två år sedan av producenten Hogland och singer-songwritern Philip Strand. Efter en lång tid i träda fick Sivero ta över och lade sitt signum till låten som du nu kan höra. Resultatet är en perfekt mix av klubb och pop där ett skönt driv och stark melodi verkligen drar ut dig på dansgolvet. Känns som en perfekt singel att ha in ens spellista för att boosta dagen eller som sagt att starta igång dansgolvet med.

Holding on i sig handlar om en person som känner sig fast i livet som många av oss gör, men att det handlar om tålamod. Att allt kommer att lösa sig så länge du ger allt och att det får ta sin tid.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011