Drugan Imaa Queen är tillbaka med singeln Freaks come out.
Här bjuds vi på en lite mörkare klubbdänga som både kommer att få igång dansgolvet som ditt begär att göra snygga poseringar. Refrängen är verkligen fab här och de stompiga beatsen som tar fart där är sjukt läckra. Snygg kontrast mot den mer emotionella inledningen. Gruppen Steps hade definitivt gillat att göra denna låt.

DOLBY ATMOS

Freaks come out handlar om att upptäcka nya sidor hos en själv och inte vara rädd för att utforska och spela ut dessa sidor. Om singeln berättar Imaa Queen:

”Låten är självklart tolkningsfri för var och en. För mig har ordet ’freak’ en positiv klang – det är en inre kraft eller glöd som släpps lös, den okontrollerbara inre kraften som finns inom oss alla. Kärleken kan t ex vara en sån ”freak”-utlösande faktor.”

Den nya singeln är skriven av Raven Reii, samt producerad av Wayne Beckford. Resultatet hör du här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011