Den svenske EDM-producenten Braunbeer sparkar igång dansgolvet rejält med den studsiga klubbdängan Put your hans up. En låt som garanterat kommer få dansgolvet att koka och hoppa med just händerna upp i luften. Med singeln känns det som producenten verkligen fångat den energifylld känslan som bara ett dansgolv kan skapa.

DOLBY ATMOS

Med Put your hans up följer producenten upp Love is gone, som släpptes i November och med den nya singeln inleder Braunbeer sitt 2024 på topp.
Vrid upp volymen till elva och lyssna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011