Den svenske EDM-producenten Braunbeer sparkar igång dansgolvet rejält med den studsiga klubbdängan Put your hans up. En låt som garanterat kommer få dansgolvet att koka och hoppa med just händerna upp i luften. Med singeln känns det som producenten verkligen fångat den energifylld känslan som bara ett dansgolv kan skapa.

DOLBY ATMOS

Med Put your hans up följer producenten upp Love is gone, som släpptes i November och med den nya singeln inleder Braunbeer sitt 2024 på topp.
Vrid upp volymen till elva och lyssna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011