Den amerikanska duon Scarlet Veil, som består av Brandi Overstreet och Jerrod Tyler, är just nu aktuella med singeln Strings. Här bjuder duon oss på en storlagen electrolåt som nästan har en filmisk känsla över sig med sina tunga beats som verkligen slår i bröstet på en. Detta tillsammans med läckra synthslingor och sång.

Följ på Apple Music

Om singeln berättar Brandi:

Strings började med avsikten att skapa en mer optimistiskt låt som gav lite mer energi. Synthslingan påminde oss om X-Files och den skrevs runt den tid då all UFO-spänning utspelade sig, under kongressutfrågningarna, tic tac-videon och spekulationer kring hemliga inspelningar. Den tidens kollektiva galenskap skvalpade över i det vi gjorde och inspirerade löst riktningen.”

Med singeln Strings får vi ännu ett smakprov från duons kommande album Every Fantasy, som släpps den tredje Maj.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011