Efter singlarna Livet tillbaka och Tårarna är det dags för Mathias Björklund att än en gång ge oss medryckande indiepop i form av nya singeln I hela mitt liv. En somrig poplåt som kommer att sätta sig som ett tuggummi under skon, fast istället för störande så lär du får låten på hjärnan och tralla med till Mathias låt.

DOLBY ATMOS

Låten i sig handlar om att man alltid velat ta sig någonstans i livet som man tror är bättre än där man är. Men man hittar inte vart man vill och därför kommer man alltid tillbaka igen.
Känner du igen känslan? Att man tror att gräset är grönare just där man inte står, men man vet heller inte riktigt vart man ska leta? Dilemma.

I hela mitt liv är skriven av sångaren tillsammans med Robert Kolar och Kevin Malm. Du hör resultatet här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011