Mathias Björklund från Eskilstuna släppte i slutet av förra året debutsingeln Livet tillbaka som du kunde höra i bloggen. Nu är det dags för Mathias att följa upp Livet tillbaka med singeln Tårarna. En låt som handlar om något så tråkigt som obesvarad kärlek. Du vet, när man har stora känslor för en person och denne inte känner samma tillbaka. Det är det som för Mathis får tårarna att rinna.

DOLBY ATMOS

Tårarna är temat till trots en medryckande gitarrbaserad poplåt med handklapp och skön melodi. Allt för att få den ledsamma känslan i texten att kännas lite uppåt och somrig ändå. För det finns ju andra fiskar i vattnet som det heter. Även om man är ledsen och nedstämd under en period så hittar man väl tillslut den där ömsesidiga kärleken. Om inget så kan ju Tårarna vara en uppiggande tröst när man väl känner sig nere.

Mathias Björklund

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011