Loven är artistnamnet för Leo Linder. Han gör indiepop med inspiration från artister som Krunegård, Hellström och Winnerbäck för att nämna några.
Så sent som i fjol släppte han debutalbumet Tänk Om som bland annat innehöll singlarna Allt för mig då och Idiot.

Svensk Pop Apple Music

Nu är Loven aktuell med singeln Titta inte ner. En emotionell låt som handlar om att ta sig genom svåra stunder. På låten får artisten ge oss sin personliga reflektion kring depression och hoppet om ta sig genom den tunga perioden.

För produktionen har Loven fått hjälp av sin vän Höjby. Tillsammans har de skapat en avskalad låt som drivs av gitarrkomp och ett taktfast trumkomp.
Resultatet är både ärligt och naket, samt en text många kan relatera till.
Du hör resultatet här i bloggen.

Loven

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011