Johnny Orlando knyter ihop säcken på sitt projekt The Ride och släpper EP:n med samma namn. Åtta låtar blev det allt som allt och i samband med släppet av EP:n fick vi singeln Vegas tillsammans med en musikvideo.

Följ på Apple Music

Än en gång bjuder den kanadensiska sångaren oss på emotionell pop med stämningsfull vers som blommar ut i en pulserande refräng. Att låten känns som klippt och skuren för sångarens liveshower skulle jag säga är givet. Det är stora känslor och arrangemang som målas upp för oss, samtidigt som sångaren sjunger om det där omöjliga förhållandet, som kanske, kanske kan funka. Men oddsen är emot dem och risken för en krasch är lika stor som att förlora allt på hasardspel i Vegas.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011