Följ med David Josephson på en promenad i Tel Aviv en tidig vårdag. Den varma morgonsolen börjar sakta men säkert värma upp staden och väcker den till liv. Det är som ett vykort från en stad där kulturer, identiteter, majoriteter och minoriteter möts under en soluppgång.

Popmuzik Podcast

Singeln Katterna i Tel Aviv fångar känslan av staden och livet i den. Det är en låt som byggs upp av synthar och ett behagligt lunk. Det är som takten i låten skapar den där känslan av promenaden genom staden. Något som sedan förstärks av Josephsons iakttagelser av människorna och hur han målar upp ställen och känslor. Sedan blir det extra trevligt av värmen i produktionen som någonstans fångar just de där tidiga morgonstrålarna av solen som sakta stiger över den mångkulturella staden i Mellanöstern.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011