Blott 17 år och Claudia Neuser är redan ett namn att hålla öronen mot under kommande året känns det som. Först kunde vi höra henne sjunga vacker duett med Omar Rudberg på singeln Call me by your name, samt Put me first tillsammans med Tynsky.
Solodebuten blev Euphoria förra månaden och nu är det dags för Neuser att släppa singeln The greatest story never told.

Svensk Pop Apple Music

Med nya singeln visar Claudia verkligen vilken enorm röst hon har. Det är hela registret från avskalat och sårbart till stort och starkt. Internationellt gångbar R&B-pop som skvallrar om att Claudia kommer att gå långt. Det är ett framförande som garanterat ger gåshud och får dig att klicka på favoritknappen i Apple Music, för denna röst vill man ju inte missa kommande singlar med.

The greatest story never told handlar om hur bra allt hade kunnat bli i ett förhållande som tar slut när man minst anar det – planerna som aldrig blev av och drömmarna som aldrig blev verklighet. Låtens sound och produktion känns för mig väldigt internationell, vilket är precis vad jag är ute efter.”

The greatest story never told är skriven av Matilda Melin samt Mack och Robert Habolin som även producerat låten. Videon av Sune Chee aktiveras vid 20-tiden i kväll, så lyssna

Claudia Neuser

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011