Då var det dags för klubbmusik här i bloggen igen. Denna gång är det ROBY från Boston i USA som här skämmer bort våra dansskor med singeln Fade away. Här bjuds vi på en rytmisk energi av drum & bass, samt luftiga synthar och sång. En kombination som gjorde låten både läcker och skönt dansant.

POPMUZIK SUMMER

Fade away var första singeln från ROBYs EP Vividity som nyligen släpptes. Med sex låtar som mixar dansante beat med indiepop och artistens elektroniska ljudlandskap berättar ROBY historien om ett breakup som spänner över låtarna.

Om projektet berättar artisten för bloggen.

”Jag ser Vividity som ett rent blad för mig. Mycket av min katalog har varit många olika typer av elektronisk musik och i första hand utnyttjat mina produktionsfärdigheter snarare än mina låtskrivarfärdigheter. Det känns som att jag verkligen gör låtar snarare än att gör spår. Jag är stolt över vart ROBY-projektet är på väg.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011