Ännu en vecka kom och gick. Det är söndag och det betyder att Johan och Sebastian listar en knippe popfavoriter, så att ni får lite musikinspiration till era spellistor.
Vilka låtar var dina favoriter denna veckan?

Skicka in din musik

Frida Lif – Du och jag

Det är riktigt härlig sommarpop som Frida Lif bjuder oss på när hon släpper debutsingeln Du och jag. Jag blev i alla fall helt lycklig av denna pulserande och förväntansfulla poplåt som borde bli en hit redan idag.

Selens Gomez – Love on

Vem gillar inte en riktigt bra refräng! Som en älskare av pop finns inget bättre än att mysa in sig i en hookig melodi och sockersprinklad produktion. Selena Gomez levererar allt och lite till när hon släpper loss den funkiga disco-inspirerade dängan Love on. Jag slår helt klart på mitt love-mood.

Febern & Sunny – Flight mode

Efter att ha remixat singeln Samma språk för Sunny är det dags för Febern att bjuda in sångerskan till duon retrodoftande popvärld när hon här sjunger på singeln Flight mode. Resultatet är kryddat med sexiga saxofoner, ett skön 80-talssound och en varm puls som fick detta att bli helt magiskt.

Astrid S – First to go

Norges popdrottning fortsätter briljera låt efter låt. De senaste släppen har presenterat en mer organiskt rotad produktion. Nya First to go följer samma linje och kombinerar melankolisk melodi med drivande akustiska gitarrer. Refrängen är subtil men träffar precis där den ska. Är det bara jag eller får man inte lite vårkänslor?

Julie Bergan – Kiss me better

En härlig eurodance-produktion och driv blir det på singeln Kiss me better. Skön singel för dansgolvet och för mig kändes detta otroligt underhållande. Lika delar nostalgi som modern ny låt, typ.

Julia Lov + Kid Eriksson – Okej, det gör ont

Är det för tidigt för sommarens låt? Julia Lov och Kid Eriksson träffar alla rätt när de släpper den hjärtskärande Okej, det gör ont. Stort reverb och euforisk refräng skapar en magisk lyssning som etsar sig kvar på näthinnan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011