Corbyn Besson är en amerikansk popartist från Dallas, Texas, som nyligen solodebuterade med den medryckande singeln Love me better. En låt där sångaren sjunger om att älska sig själv och att helt enkelt växa som person. Att inte ta skit när man är i stormens öga utan gå vidare, även om det kan vara svårt.

Popmuzik Lover Patreon

Låten i sig är en gitarrbaserad poplåt som balanserar mellan pop och rock med sina sköna beats och körer. Det är tonårspop som passar både din spellista och topplistorna. I musikvideon kan vi se sångaren uppe i bergen där hans sovrum står utspridd i gräset. Som det ibland kan göra.

Tidigare var Corbyn en femtedel i banet Why Don’t We som bland annat haft hits med låtar som What am I och 8 Letters.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011