Ännu en svensk låtskrivarkonstellation har tagit sig till finalen av Euirovision Song Contest i Malmö. Denna gång är det Jonas Thander och Melanie Wehbe som tillsammans med Pil Kalinka Nygaard Jeppesen skrivit låten Sand. En låt som framfördes av sångerskan SABA och som vann den danska uttagningen i lördags!

DOLBY ATMOS

Tänker att namnet i sig borde ju vara en indikation på en given vinnare, femtio år efter ABBA… Sedan har ju Danmark en bra vana att vinna i just Sverige.

Låten i sig bjuder oss på bra radiopoplåt, med riktigt stark pulserande refräng. Jag tyckte ju detta var riktigt bra. Men jag älskar ju välgjord kommersiell pop, vilket ibland kan vara en nackdel i just Eurovision, där det gärna får vara lite annorlunda och eget. Men detta var definitivt en av mina favoritlåtar än så länge i Eurovision i år.

Vad tycker du om Sand?

Du kan se framförandet från dansk TV här:

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011