Sjukt charmig musikvideo om det där första mötet som skapar fjärilar i magen och som gör en superkär. Det är den amerikanska singer-songwriter och skådespelaren Michael Johnston som med musikvideon till singeln Gravity verkligen fick mig helt lycklig. En väldigt fin video där Michael jobbar på ett fik och killen traskar in som som får hela hans värld att gunga och hans själv att bli sådär charmigt fumlig. Lägg sedan till att låten i sig är en supermysig poplåt.

Favoriter Apple Music

Videon till Gravity är regisserad av Cam Mackey och killen som Michael blir helt upp över öronen förälskad i heter Chris Labadie.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011