Felin ger oss ett feministiskt partyanthem när hon släpper loss pop-punksingeln Don’t tell me what to do. Ett musikaliskt långfinger till de som försöker stå i vägen för en och tala om vad man ska göra och inte. Du vet de där tröttsamma nej-sägarna som bara drar ner en med negativ energi.
Då är det skönt med knappa tre minuter av energiboost, som sätter skåpet där det ska stå och ger svar på tal.

Popmuzik Lover Patreon

”Jag skulle kalla Don’t tell me what to do för en feministisk party anthem. Det är en låt skriven för att spelas live, där energin är i fokus. Låten handlar om att inte ta något skit från någon, inte låta någon säga till dig ”du kan inte göra det här” eller ”du kommer aldrig klara det”. Den handlar om att göra precis vad fan du vill och ha kul medan du gör det.”

Don’t tell me what to do är skriven av Felin tillsammans med John Strömberg, Palle Hammarlund och Bishat Araya. Musikvideon visualiserar energin från låten och är regisserad av Fredrik Etoall.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011