Duon TONICA från Manchester sätter oss i tidsmaskinen för att uppleva 80-talsinspirerad pop när de här släpper singeln Last breath. En härligt medryckande och läckert tidstypisk låt som hämtat inspiration från klassiska akter från Soft Cell till Depeche Mode samt dagens popikoner som PVRIS och The Weeknd.

Popmuzik Lover

Låten i sig handlar om en skruvad kärlekshistoria, där paret bekänner sin hängivenhet och omfamnar en sjuklig känsla av romantik. Tänk Gomez och Morticia Addams, så har du en bild av den mörka och totala hängivenhet två personer kan visa varandra. Något som definitivt förstärks i texten där duon sjunger ”Till death do we part I’ll be here till the last breath…” Love it!

Last breath släpps tillsammans med en musikvideo signerad Matt Tingle och du ser resultatet här i bloggen.

TONICA

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.