Det var ett tag sedan vi hörde från LOVA men nu är hon äntligen tillbaka med singeln I raised your boyfriend från kommande EP. Till raspiga elgitarrer och innerlig sång sjunger artisten om att se den hon älskar gå vidare med någon annan.

Nordiska Favoriter

I raised your boyfriend är en låt om uppoffring, besvikelse och avundsjuka. Den täcker känslor du går igenom när du ser ditt ex gå vidare med en ny och, i mitt fall, hur annorlunda han är tillsammans med en ny tjej. Även om du vet att du mår bättre utan honom så kan du ändå inte hjälpa att du känner dig utnyttjad och sårad, eftersom du vet att det är tack vare dig som han nu behandlar den andra personen så fint. Det var DU som investerade så mycket av din tid och bidrog till att han blev den mannen han är idag. Det handlar inte om att du vill ha tillbaka honom eller att du på något sätt försöker skuldbelägga den nya tjejen – men lite uppskattning för ditt hårda arbete hade ju suttit fint.

LOVA

I tillhörande musikvideo tar LOVAs känslor uttryck genom boxning där hon bjudit in SM-mästaren i thaiboxning, Arthur Balekelayi. Videon illustrerar den tid en tränare satsar på sin talang tills hen blir så pass bra att den väljer att lämna henne för någon annan. Väldigt talande till vad texten faktiskt handlar om.

Följ LOVA:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011