Jonas Brothers släpper nya singel Wings från kommande vår-albumet. Det två minuter korta spåret blandar deras mjuka harmonier över ett avslappnat poprockbeat. Albumet kommer bli gruppens sjätte studioalbum och följer upp Happiness Begins som släpptes 2019. Här har Jonas Brothers bytt ut sitt kreativa partnerskap med Ryan Tedder för ett nytt samarbete med en av mina favoriter Jon Bellion.

Popmuzik Lover

Precis som Wings kommer det nya albumet att luta sig mot sjuttiotalets teman (Helt klart den nya musiktrenden), med en hyllning till det som gjorde Bee Gees så framgångsrika.

”De var ett stort inflytande i våra liv, när vi växte upp och lyssnade på dem med vår pappa. Och eftersom vi växte upp som tre bröder i ett band, förstod vi definitivt likheterna.”

Jonas Brothers

Även om albumet skulle släppas den 5 maj publicerade bröderna en uppdatering på sociala medier under onsdagen att LP:n nu kommer en vecka senare än planerat den 12 maj. Men den som väntar på något gott…

Jonas Brothers

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.