Efter att ha släppt en hel del låtar på svenska är det nu dags för Alex Eklund att gå in i 2024 med singeln Heartbeat som han framför på engelska.

Popmuzik Podcast

Här bjuder Alex oss på en emotionell poplåt med stora känslor som sångaren tillägnar sin sambo.

”Utan henne så skulle jag ibland kanske låta bakslagen ta över och få mig att tvivla på mig själv och ge upp drömmen om att leva på musiken totalt. Men hennes support gör verkligen så att jag kämpar vidare och det känns verkligen som att vi kan klättra över vilka berg som helst, precis som jag sjunger i låten.”

Jag blev i alla fall väldigt berörd av både känslan och texten i låten. En imponerande ballad med tydlig filmisk känsla som borde passa fans av akter som James Bay, Lewis Capaldi och Gavin DeGraw, vars sound även varit till inspiration till denna låt. Men visst är det fint med de där låtar som vågar spela ut hela känsloregistret? Jag är nog en hopplös romantiker, för jag faller ju pladask för detta.

Vad säger du om Alex nya singel?

Vad tyckte du?
+1
3
+1
3
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011