Tillsammans med en gitarr och stråkar bygger artisten Franciz upp sin emotionella breakup-låten Are you? En låt som handlar om att befinna sig på den där platsen av olycklig kärlek och inse att nu är det definitivt slut.

POPMUZIK SUMMER

Arrangemanget i låten är behagligt svävande och det där uppbrottet blir liksom som en självklar insikt för personen i fråga, mer än att få sanningen slagen i ansiktet. Samtidigt finns det en strimma hopp i låten om att allt ordnar sig till slut. För det gör det ju alltid. Kanske inte tillsammans med den man en gång var med, men man landar och går vidare.

Bakom låten hittar vi Fredrik Jernberg. Han har skrivit och producerat låtar åt bland annat Backstreet Boys, samt spelat som musiker tillsammans med olika artister. Sedan några år tillbaka har han även släppt egna låtar som just Franciz. Att det är välgjord mogen pop som är gjord för radiostationerna märker du definitivt med singeln Are you? som du hör här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
4
+1
5
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011