Jag hade så gärna velat vara en fluga på väggen i studion när DYLVN skapade Johnny D. Lekfullheten är på topp och det känns som artisten haft ett tydligt tema, nämligen Johnny Depp i Pirates of the Caribbean. Till gitarrdriven produktion och R&B-influerade beats andas singeln kaxighet och attityd. Texten talar om vikten att inte döma någon för fort och lyssna in hela personligheten istället för hoppa till förhastade slutsatser och utgå från tidigare erfarenheter.

Popmuzik in Dolby Atmos

”Jag kan inte berätta hur många gånger jag har träffat någon ny och samtalet är så torrt från den motsatta änden. Allt du säger eller gör talas rakt igenom dem eftersom de tror att du är precis som resten av dem och har inget att tjäna på att prata med dig. Den här låten handlar om att inte glömma någons sanna färger på ditt första intryck”

DYLVN

Släppet ackompanjeras av en snygg musikvideo som matchar det lekfulla temat.

DYLVN

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.