Jag hade så gärna velat vara en fluga på väggen i studion när DYLVN skapade Johnny D. Lekfullheten är på topp och det känns som artisten haft ett tydligt tema, nämligen Johnny Depp i Pirates of the Caribbean. Till gitarrdriven produktion och R&B-influerade beats andas singeln kaxighet och attityd. Texten talar om vikten att inte döma någon för fort och lyssna in hela personligheten istället för hoppa till förhastade slutsatser och utgå från tidigare erfarenheter.

Favoriter Apple Music

”Jag kan inte berätta hur många gånger jag har träffat någon ny och samtalet är så torrt från den motsatta änden. Allt du säger eller gör talas rakt igenom dem eftersom de tror att du är precis som resten av dem och har inget att tjäna på att prata med dig. Den här låten handlar om att inte glömma någons sanna färger på ditt första intryck”

DYLVN

Släppet ackompanjeras av en snygg musikvideo som matchar det lekfulla temat.

DYLVN

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011