När pop har förmågan att framkalla nervkittlande eufori är den som allra bäst, precis detta gör Dua Lipas senaste släpp Training Season. Med ena foten kvar i det discosound som gjorde henne till ett globalt fenomen är artisten både kaxigare och sexigare än förut. Tillsammans med sitt hit-makarteam bestående av Ailin, Jesso Jr., Danny L. Harle och Kevin Parker har artisten återigen skapat en musikalisk resa som får en att häpna.

Popmuzik Podcast

Popstjärnan delade med sig av vad som inspirerade henne i ett pressmeddelande.

”Jag hade varit på en rad dåliga dejter, och den sista var droppen. Nästa morgon kom jag till studion varpå mina producenter frågade hur det hade gåt och jag förklarade att ”TRÄNINGSSÄSONGEN ÄR ÖVER”, låten skrev sig självt därefter.”

Dua Lipa

Om textinnebörden säger artisten följande.

”Låten handlar om den där känslan när du är färdig med att berätta för människor… män specifikt, hur man dejtar en rätt; den handlar också om att min träningssäsong är över och att jag växer för varje upplevelse. Jag har aldrig känt mig mer självsäker, tydlig eller stark.”

Musikvideon är regisserades av Vincent Haycock och inleds med en rad ursäkter och förfrågningar om en andra chans från tidigare misslyckade dejter. Den fortsätter med klipp av Dua omgiven av män som tävlar om hennes uppmärksamhet när rummet börjar snurra till kaos.

Refrängen sätter sig efter bara en lyssning och hennes läckra 90-talsaoura och polera live-sound andas stjärnglans lång väg. Dua Lipa season är oficellt här!

Vad tyckte du?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011