Enoka är tillbaka med ny musik och med det även tillbaka i bloggen. Nya singeln heter If you really want it och är en tvättäkta banger, som det heter. Emotionell inledning och vers som blommar ut i en härligt dansant refräng. Det är upplyftande och refrängen lockar definitivt till dans, samtidigt som produktionen är lyxig med ett skimmer av 90-tal över sig. Jag gick i alla fall igång på detta på alla cylindrar. För visst behöver man allt som oftast en riktigt härlig dans-poplåt som får en att bara le. Det lyckades Enoka med här skulle jag säga.

Popmuzik Lover Patreon

Enoka

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011