Efter att ha hyllats världen över för sin musik är det nu äntligen dags för SHY Martin att presentera sitt debutalbum Late night thoughts, som släpps den 19:e Maj.

Popmuzik Popcast

Nya albumet alstrades fram under en påfrestande tid som har varit för SHY Martin, där låtskrivandet blev som en form av terapeutisk bearbetning för henne. Verkets fokus handlar därför till stor del om psykisk hälsa – och ohälsa, och berör ämnen som medicinering och utbrändhet, samt reflektioner om att växa upp och bli äldre.

Först ut från albumet var Wish I didn’t know you som släpptes i höstas och idag är det dags för singel nummer två, som då blir titelspåret från albumet.

Här bjuds vi på mjuka gitarrer och skön rytm som tillsammans med SHYs sång skapar en drömliknande och samtidigt behagligt medryckande känsla. Riktigt skön.
Låten i sig bygger på att sångerskan haft en tendens att sväva bort i tankar och skapa egna scenarier och alternativa verkligheter, speciellt på kvällarna.

Late night thoughts är skriven av SHY Martin tillsammans med Fanny Hultman och Kerstin Ljungström.
Till låten får vi en animerad video som skapats av sångerskan tillsammans med hennes bror Hampus Hjellström. Du ser resultatet här.

Följ SHY Martin:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.