Efter att ha hyllats världen över för sin musik är det nu äntligen dags för SHY Martin att presentera sitt debutalbum Late night thoughts, som släpps den 19:e Maj.

Svensk Pop Apple Music

Nya albumet alstrades fram under en påfrestande tid som har varit för SHY Martin, där låtskrivandet blev som en form av terapeutisk bearbetning för henne. Verkets fokus handlar därför till stor del om psykisk hälsa – och ohälsa, och berör ämnen som medicinering och utbrändhet, samt reflektioner om att växa upp och bli äldre.

Först ut från albumet var Wish I didn’t know you som släpptes i höstas och idag är det dags för singel nummer två, som då blir titelspåret från albumet.

Här bjuds vi på mjuka gitarrer och skön rytm som tillsammans med SHYs sång skapar en drömliknande och samtidigt behagligt medryckande känsla. Riktigt skön.
Låten i sig bygger på att sångerskan haft en tendens att sväva bort i tankar och skapa egna scenarier och alternativa verkligheter, speciellt på kvällarna.

Late night thoughts är skriven av SHY Martin tillsammans med Fanny Hultman och Kerstin Ljungström.
Till låten får vi en animerad video som skapats av sångerskan tillsammans med hennes bror Hampus Hjellström. Du ser resultatet här.

Följ SHY Martin:

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011